Enjoythefuture

Lises kjælegris! Ingen tvil om at kjemien er i orden mellom oppasser Lise Marie og hennes kjære Enjoythefuture S.C.!

Riordan Kronos og Enjoythefuture innfridde ikke favorittstempelet

Fredag var det klart for årsdebut på Biri for Riordan Kronos, og han var gjort til storfavoritt i spillet. Kristian innledet rolig, satte fart og fikk overta teten uten sverdslag, og det så ut til å gå mot seier for Riordan Kronos, som noe stinn og tung av vintertrening måtte se seg spurtet ned av sin tidligere stallvenninde Yazmina. Det ble på det nærmeste reprise for Enjoythefuture S.C., han var også stor favoritt i sitt løp, leverte en fin innsats men ble innhentet av Mohita og Talento Rossi kort før mål. Begge gutta har nok utvilsomt godt av løp i kroppen, og vi tror de står foran en fin sesong i løpsbanen.

I kveldens siste løp hadde vi Bahama Classic og First Line Warrior til start, First Line Warrior slet med de vanskelige baneforholdene, avsluttet uansett fint til den siste premien mens Bahama Classic endte utenfor premierekka, svak for dagen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riordan Kronos og oppasser Jørn Ivar får kvalifisert hjelp med flettingen på Riordan, fletteferdighetene til unge Eilertsen er nemlig ikke heeeelt på topp..! 🙂