OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bahama Classic og oppasser Morten etter hjemkomsten fra Drammen. Ikke rart av Morten var stolt av gulljenta si!

Bahama Classic tok karrierens første

Bahama Classic ruver ikke så høyt i terrenget, men hun har allikevel trengt lang tid på seg for å bli ferdigvokst og løpsklar. Hun har rukket å bli 4 år, men kun startet tre ganger, med en tredje og en uplasset som resultat før dagens løp. I dag stod hun for en fin prestasjon ved å stikke rett til tet og lede helt inn, godt understøttet av velkjørende Dag-Sveinung, som har ypperlig kjemi med den lille frøkna! First Line Warrior var ute i det samme løpet, men feilet seg dessverre vekk innledningsvis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Misha, Bahama Classic og Morten vel hjemme fra Drammen, Bahama trives med posering for fotografen! 🙂