Kicking Classic

Kicking Classic senket rekorden sin solid på lørdag til fine 14,0, og tok sin fjerde (!) 2. plass på de fem siste startene. Fortjener snart en seier! 🙂

 

Unionstrav på Momarken med mange gode norske prestasjoner

Det er alltid stas med landskamp mot Søta Bror, og Momarken sving på sakene og presenterte et flott Unionstrav på lørdag. Unionskampen endte uavgjort, med flere flotte seiere av det norske laget. Av stallens hester ble Kicking Classic best med en fin 2. plass, og solid rekordforbedring. For de øvrige ble det 5 plass på Mr. X.F. Royal, han tangerte den tidligere banerekorden for norskfødte og vi var meget godt fornøyd med hvordan han fungerte. Videre ble det 5 på Standing Ovation, med til historien hører at han satt bom fast over mål med krefter på lager. Aqua Challenger var også ute i stayerløpet, rundet konkurrenter i stor stil via sporene da han ulykksalig nok feilet etter halvgått løp. “-Jeg føler han feilet med vinnersjanse” var kusk Gunnar Austevolls kommentar etter løpet. A Million To One endte utenfor premierekka, satt midt i feltet ved målgang og var ikke på topp for dagen.

Øyvind Brusletten var på plass med kameraet på lørdag, han er en racer med kameraet, så vi låner noen av hans blinkskudd! 🙂

Standing Ovation

Standing Ovation og Kristian

Mr. X.F. Royal

Mr. X.F. Royal og Karina er ute og forvarmer på Mysenovalen

Aqua Challenger

Se for en staselig kar! Aqua Challenger og Gunnar foreviget før start

Øvrig nytt på startfronten

Onsdag hadde vi kun en hest til start, nemlig Crunch Classic. Han satt bom fast og endte utenfor premielista, men fungerte veldig fint etter vintertrening. Torsdag starte Coktail Classic på Bjerke, også hun satt stengt i det lengste, avsluttet bra til 4. plass.