Obi

Obi og “mor” Karina før avgang til Bjerke på onsdag.

Obi imponerte på Bjerke

Obi har vært forfulgt av helsemessig trøbbel og utur en periode, men onsdag var han tilbake på topp og tok en imponerende seier. Obi var belastet med 20 meter tillegg, men rundet feltet i stor stil og slugget seg til seier kort før mål. Veldig moro, vi har alltid hatt klokketro på Obi fordi vi vet hvor god han er når alt stemmer, men det har vært skjær i sjøen både i form av utur og helsemessige problemer. Det siste nå har vært en gjenstridig, dyp hovbyll, og her har oppasser Karina virkelig gjort en kjempejobb med daglige grønnsåpebad, kloraminomslag etc.etc.

Mange gratulasjoner til eierkretsen med Geir i spissen, de har lang erfaring som hesteeiere, har is i magen og takler både ups and downs, derfor veldig hyggelig og fortjent at de nå får se at Obi viser noe av de vi vet bor i ham! 🙂

På onsdag hadde vi også Concrete Muscle til start, hun er helt fersk i løpssammenheng, ble for ivrig etter omstarterter og reiste i galopp. Innom feil gangart med stort terrengtap som resultat var også Max Millan, men den kapable 4-åringen leverte en solid opphenting til 5 plass, kusk Kristian ga ham stort + i boka tross galoppen. Trespasser leverte også en flott innsats på onsdag, han angrep via sporene, og hentet metere hele veien inn, var kun halvlengden bak i  mål til 2. plass.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trespasser og oppasser Misha i hjemlige omgivelser

Påsketravet på Klosterskogen

Høiby Krissa var ute i både monté- og travløp på Kloster langfredag, det ble dessverre dg i montéløpet hvor hun fungerte dårlig, og 6. for vogn. Nå venter mamma-plikter på Høiby Krissa, som millionær og med 23-rekord bør hun være superinteressant i avlsboksen.

Påskeaften hadde vi Mr. X.F. Royal, Crunch Classic og Hickothepooh til start på Klosterskogen. Hickothepooh feilet seg vekk innledningsvis, mens Mr. X.F. Royal leverte en solid innsats i Klosterskogen Grand Prix til 4.

Mr XF Royal

Mr. X.F. Royal på Klosterskogen påskeaften, foreviget av Karina.

Crunch Classic var ute på en 1600 meter og tok en fin 2. plass. Mangler litt på toppformen, men på gang nå!

…Og det var, kort oppsummert, alle våre 4-beinte som har vært ute og luftet seg i påsken. 🙂

Crunch Classic2

Crunch Classic