Kicking Classic

Kicking Classic klar til dyst på Bergen Travpark, hvor han leverte et flott løp til 2. plass etter reise i dødens

Flotte innsatser av stallhestene

Vi var på Bergenstur med tre starthester i helgen, nærmere bestemt Standing Ovation, Kicking Classic og K.W. Tigerlady.
Standing Ovation var ute over velvoksen 3140 meter, ble dessverre sittende fast og endte utenfor premierekka. Kicking Classic var blandt de mindre betrodde fra spor 8, han løste veldig bra og havnet i dødens inn mot første sving. Ingen ønsket å avløse, så Kicking Classic måtte virkelig jobbe for maten, stod på flott til 2. plass.

Vår siste starthest var K.W. Tigerlady, som vi var spent på siden det var første gang ut for oss. Dette er en hoppe Kristian fant i Sverige, og som han syntes var en veldig fin hest til en hyggelig pris, anbefalte derfor Vemund Drolsum å kjøpe henne. Det angrer ingen på, her har Vemund virkelig fått en flott hoppe å jobbe med, lørdagens 2. plass etter pause på 15,1 full vei og dødens store deler av sisterunden var av det imponerende slaget.

 

tigerlady