Callias Va Bene

Herlige Callias Va Bene, eid av Bernt Johannessen, tok en flott seier i sin årsdebut på Biri fredag. Her på stallgangen hjemme (med en stallkompis som åpenbart kjeder seg i bakgrunnen.. 🙂

Fin Biri kveld for stallen på fredag, galopp på Leangen på lørdag

Callias Va Bene var vi spent på foran årsdebuten, og han innfridde våre forventinger til fulle. Kristian tok det pent fra start, fikk etterhvert overta føringen og vant til slutt sikkert, med krefter spart. Stor takk til hovslager Gunnar Thorsheim, som kom opp på kveldstid og la en grundig jobb med plastring og skoning av Callias problemhov med hovsprekk, uten dette hadde det nok ikke blitt noen Biri-seier! 🙂
Ellers hadde ble Grace Classic nr. 5 i hoppeløpet, stod på fint til mål. Debutanten Obi’s Coktail (lillebror til selveste Obi), var også positiv til 4. på 18.0, mens Thai Profit avlsuttet lynraskt fra jumboplass til bronsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Profit og Jørn i farta!

Galoppdag på Leangen

På Leangen lørdag gikk det stort sett i galopp. Unntaket var Aqua Challenger, han satt bakerst i et langstrakt felt på stripe, avsluttet bra til 4. plass og fungerte meget bra aksjonsmessig, blir utvilsomt spennende framover. Standing Ovation feilet i kamp om bronsen midt på oppløpet, Kristian tok på seg skylda for den galoppen, han var litt vel offensiv i styringen. Stormbringer G.R. var blandt favorittene i bronsedivisjonen, men etter tre omstarter var han så giret at han feilet før bilen slapp..

Fin 2′ til Walmart på Bjerke

Tre starthester på Bjerke på torsdag, nemlig Walmart, Norse Ideal og Almost Genius. Sistnevnte hentet en 6. premie, mangler fart i kroppen, som er den største vi har på stallen.. 🙂 Norse Ideal feilet seg bort, “noe er galt” er Kristians konklusjon, derfor har han og eierne blitt enige om at helsjekk på veterinærhøyskolen er neste post på programmet for kapable Norse Ideals del. Victoria Cheyenne var ute og teste ny balanse, “kanonfin”, ref Kristian, med krefter spart på ny rek, 15,5 på 4. plass. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Walmart og oppasser Misha klar til dyst!