Obis Coktail på stallgangen

Obi’s Coktail hjemme på stallgangen

Sølv til Obi’s Coktail, bronse til Hickothepooh

Vi reiste til Bjerke med fire hester, Obi’s Coktail, Hickothepooh, Darcy Classic og Callias Va Bene. Obi’s Coktail er en urutinert herremann, som har vært sent utviklet og ikke vært startklar før nå i våres. I dag gikk han et meget bra løp, avsluttet siste 500 i 12-fart og viser fine fartsressurser. Hickothepooh var ute i 4-års stjernen, og leverte et fint løp til bronse bak Photo Lavec og El Toro B.R. Darcy Classic fungerte fint i dag, fast med krefter spart på 5. plass, mens Callias Va Bene, som måtte bakkes bakerst fra spor 8, leverte en sterk avslutning til 4. plass.
Kort oppsummert, ingen seier men uansatt fine innsatser av våre 4-beinte venner på Bjerke i kveld. 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hickothepooh og Enrnestas i vinterlige omgivelser

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Callias Va Bene