Stormbringerlisev75seier

En meget stolt og glad oppasser Lise-Marie i stallen etter finaleseieren. Stormbringer selv er mest fokusert på om blomsterbuketten kan være spiselig… 🙂

Seier i bronsedivisjonsfinalen til Stormbringer G.R!

Lørdag hadde vi Gukko Raw i finalen i Grunndivisjonen på Bjerke, det endte dessverre i galopp før bilen slapp feltet. Veldig kjedelig, for vi hadde god tro på ham på lørdag. Hittil i år har han tre trippelplasser og tre g, den ene av dem som nr. 2 i mål, så kapasiteten er der i fullt monn, vi må bare få luket bort galoppene… Full vet.sjekk er første post på programmet, denne karen kommer garantert sterkere tilbake! 🙂

Langt bedre gikk det for vår andre starthest, Stormbringer G.R. Også han feilet seg bort i sin foregående start, men på lørdag løste han som en katapult fra start, -i rett gangart, og satt i tet inn mot første sving. Derfra styrte han løpet, svarte opp alt og alle og stakk unna med et par lengder til sikker seier i Bronsedivisjonen. Utrolig moro, Stormbringer har utviklet seg til å bli litt av et eventyr, som vi er takknemlig og stolte over å få være en del av. Mange gratulasjoner sendes eierne Brage Richardsen og Ingrid Gauslaa fra Trøndelag! 🙂

Stormbringer Lise

Lise-Marie begynner å få trening i å gi seiersintervju, her fra restauranten på Bjerke lørdag

DNT’s Unghestserie-seier til Quite Cool Classic

QUite cool classicliseog kristian

Lise-Marie, Quite Cool Classic og Kristian klare til dyst! (foto: Hans R. Bakken)

Fredag var vi på Jarlsberg med fire hester, nærmere bestemt Pixie Frecel, Bro Point, Nozler og Quite Cool Classic. Pixie Frecel var ute i tøft lag, endte utenom premierekka men rekordforbedret seg med hele 2 sek. til 16,6 full vei, og fikk + i boka for det. Bro Point leverte en god innsats, og sprintet 15,5 som er ny rek. for ham og tok en fin 3. plass. Nozler var ute etter tre måneders løpspause, satt i de bakre rekker i et langstrakt felt, avsluttet fint men rakk ikke frem til premie, trengte løpet etter noen måneder med grunntrening.

Og så var det Quite Cool Classic da, som virkelig imponerte oss på fredag. Fra spor 6 stakk hun rett til tet, fikk et par tøffe trøkker underveis, men svarte opp alt og alle og stakk unna i sluttfasen. Dette var hennes debutløp, og hun opptrådte rett og slett som en rutinert løpshest! Mer moro i vente med denne svært så talentfulle 2-årige frøkna, som eies av andelslaget Stall Quite Cool Classic, tidligere eiere av folkeheste Samsaia.

Vi takker for flotte bilder av medeier Hans Roar Bakken, som til alt hell var tilstede med kameraet! 🙂

quite cool classicseierssermoni

Quite Cool Classic får det synlige beviset på at hun er vinner av DNT’s unghestserieløp. Oppasser Lise-Marie var selvsagt meeeget fornøyd med innsatsen. Bra jobbet, av begge damene! 🙂

Quite Cool vinnerbilde

… Og av kusken selvsagt! Moro å se at kuskene viser glede over bra prestasjoner, synes vi 🙂