Across

 

Bergenstur i dur og moll

Vi reiste til Bergen med fire hester, Across My Heart, Royaldoodle, Max Millan og Obi. For sistnevnte skulle det vise seg å bli en bortkastet tur… Obi vant løp på Bjerke på imponerende vis, og Kristian og Karina reiste til Bergen med ambisjoner om å kjempe i toppen. Turen gikk greit, Obi var pigg og glad og alt var i skjønneste orden da Karina forlot stallen fredag kveld. Lørdag morgen var Obi plutselig blitt halt, ikke mye, men han markerte halthet på høyre frambein. Ut over dagen ble det gradvis verre, og det ble veterinærbesøk i stedenfor V75 start for Obi’s del. Det er den gjenstridige hovbyllen han har slitt med som på nytt hadde blusset opp, så Veterinærhøyskolen er neste post på programmet for å få rensket ordentlig opp i dette en gang for alle.

Max Millan har starten som sitt kristiske punkt, da kan han bli for pigg og reise avgårde. Så også på lørdag, med stort terrengtap som resultat. Opphentingen var imidlertid helt strålende, Max Millan kom som ei kule på slutten, og ble slått med minst mulig margin. Man skal rett og slett ha veeeldig godt syn for å skille 1 og 2 hest i mål, så mye er sikkert..! 😉  En overpigg Royaldoodle stakk i en hel runde da det ble omstart, satt stengt i løpet og kom i mål med tørt krutt på lager. Across My Heart debuterte for oss  i Bergen med en flott 2. plass, og vi var meget godt fornøyd med den storevokste damens norgesdebut..! 😉

Max Millan4

Max Millan, her i nydusjet verson, poserer på stallbakken med Jørn Ivar Elilertsen.

Maxmålfoto

Man skal ha godt syn for å skille disse ved målgang! For ordens skyld, Max Millan ytterst i banen.. 🙂