Escape og Karina poserer før avgang.

Escape og Karina poserer før avgang.

Flott uke så langt, med dobbeltseier til Escape Boko og Royaldoodle, og Fender Boko og Zola Classic, + seier til Thai Profit! 

Målfoto escape og royaldoodle

Et målfoto vi liker! Escape Boko vinner foran stallkompis Royaldoodle

Onsdag hadde vi Bahama Classic, Escape Boko og Royaldoodle til start på Bjerke. Bahama Classic feilet innledningsvis og fikk et rolig jobb bak feltet,  langt bedre gikk det for stallkompisene hennes. Escape Boko, tilhørende Jan-Erik Andresen, satt fast på Biri sist med tørt krutt på lager. Det hadde tydeligvis gjort godt, for på onsdag var det en strålende opplagt Escape vi fikk se. Han rundet feltet og satt i tet etter en runde, siden var det ikke snakk om saken, han dro fra feltet og vant overlegent på lette ben. Veldig moro å se ham i feilfri utgave og i toppslag, oppasser Karina legger ned massevis av tid og krefter på Escapes noe skjøre beintøy, og var mildt sagt nervøs foran onsdagens start, stort grattis til både eier og oppasser! 🙂 Stallkompis Royaldoodle var ute i det samme løpet, satt i lederryggen og gikk bra til mål til en fin 2. plass.

Torsdag leverte også stallehestene flotte prestasjoner på Bjerke. Fender Boko, som har begynt karrieren på beste vis med to seiere og to 3. plasser på sine fem starter så langt i livet, tok en solid seier med Lars Anvar i vogna. Gratulasjoner sendes, nok en gang, Jan-Erik Andersen, som kan se tilbake på to fine dager med sine hester. Stallvenninde Zola Classic har vokst så det knaker og fått mye mengdetrening, hun stod for en fin prestasjon første gang ut etter pause til 2. plass bak Fender Boko.

Thai Profit er en herremann i rivende utvikling, han tok sin andre strake på enkleste vis, mens Thai Voyager dessverre havnet i dødens og utenfor
premierekka.

På Åby stod Aqua Challanger for en meget sterk prestasjon ved å gå flotte 12,7 – 2100 m., stort + i boka for innsatsen, vi ser med spenning frem til resten av sesongen. Selmas Classic måtte innom den sedvanlige galoppen, reparerte greit til 6. plass, mens Riordan Kronos var under pari for dagen og endte uplassert.

Fender Boko

Fender Boko og Karina

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thai Profit og Kristian hjemme på tunet. En hest Kristian har store ambisjoner med, dette her, bokførte sin andre strake på torsdag.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Royaldoodle og oppasser Torunn

målfoto thai profit og zola

Thai Profit og Zola Classic , slik vi liker å se dem! 🙂

Aqua sko

Aqua Challenger, 12,7 og + i boka for innsatsen på onsdag.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zola Classic leverte en fin innsats til sølv etter lang løpspause. Hun hilser hjem til eierne Hans Kristian, Gina og Sanne  Sofie! 🙂