Solitario Jet

Solitario Jet etter seieren i går, flankert av en meget fornøyd kusk, og ikke særlig mindre fornøyd eier..! 🙂

Solitario Jet imponerte stort på Jarlsberg

Vi var veldig spent på norgesdebuten til Solitario Jet, siden hesten hadde hatt lang løpspause før fredagens start. Dette er nemlig en hest som Kristian bare måtte kjøpe, etter å ha prøvekjørt ham i Italia, og som vi hele tiden har hatt høye tanker om. Fra spor 8 ble det hele langt mer sjanseartet, og Kristian valgte klokelig å ta opp og bakke seg bakerst i feltet fra start. Inn mot siste sving var Solitario på gang via sporene,  han hadde langt frem til tethestene men avsluttet i overlydsfart til sikker seier. Veldig moro dette, og ekstra stas var det at eier Tor Gunnar Johnsen hadde tatt turen fra Trondheim for å overvære norgesdebuten til Solitario. 🙂

Pixie Frecel var ute i finelan i hoppeserien, satt bom fast utenfor premierekka, men fungerte bra.

 

solitariojetposerer

Solitario Jet shinet etter alle kunstens regler før avgang til Jarlsberg i går.

 

Fine innsatser på Sørlandet lørdag

Selv om det ikke ble seier på Sørlandet lørdag, leverte begge våre stallhester fine løp. Crunch Classic tok en fin 4. plass i Grunndivisjonen, mens Polar Rocky stod på bra til 5. i staylerløpet over velvoksne 3160 m.

 

Polar ROcky

Radarparet Polar Rocky og Lise-Marie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crunch Classic og oppasser Bente i hjemlige omgivelser