OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pixie Frecel foreviget i vinterlige omgivelser hjemme på gården. Mandag ble det 3. plass på Pixie på Drammen, får godkjent for innsatsen.

Seieren mangler foreløpig, men mange trippelplasser og fine innsatser! 🙂

Dagene går fort, og vips så er det helg! Her kommer et raskt sammendrag av ukas begivenheter på startfronten:

Mandag startet Pixie Frecel, Scitoto Downs og Thai Voyager på Drammen. Pixie Frecel  ble nr. 3 og fungerte fint, Thai Voyager feilet dessverre innledningsvis, mens Scioto Downs også rotet seg bort med galopp og fikk dg i boka.

Tirsdag startet Fender Boko, Polar Rocky og Mable Classic på Momarken. Mable Classic feilet seg bort og ble disket, mens Polar Rocky og Fender Boko leverte fine innsatser. Polar Rocky ble sendt i angrep 800 igjen, og måtte gjøre grovjobben via sporene, stod på fint til 5 plass med Ernestas i sulkyen. Fender Boko satt i de bakre rekker, kjempet på via sporene og hentet mye mot mål, nr. 3 i en tett finish.

Onsdag på Bjerke var Gukko Raw blandt de mer betrodde i V65 innledningen, men fra spor 4 på volta var han sjanseløs, dundrende galopp fra start. Kicking Classic leverte et flott løp som 3. fra dødens, mens Zeema Zamar var dagens beste med flott 2. etter et veldig tøft løpsopplegg. Selmas Classic var håpløst hissig og feilet, han er god når han holder seg i rett gangart men dessverre så blir det ofte galopp for denne kruttønna sin del..

Torsdag på Bjerke ble det 2. plass til Bianca Va Bene, som Kristian og Trond var meget godt fornøyd med, hun senket samtidig rekorden sin med sekundet.Victoria Cheyenne var blandt favorittene i sitt løp, men var i galoppmodus og feilet seg vekk. Foreløpig usikker, Victoria, men mer løpsrutine vil forhåpentligvis hjelpe på det.

I går hadde vi Concrete Muscles og Escape Boko til start på Biri. Concrete Muscles er en hoppe som Kristian alltid har holdt høyt, men hun har ikke vært av de tidligst utviklede. Nå begynner endelig Jaded-datteren å bli klar, og i går tok hun en fin 3. plass. Escape Boko satt bom fast med flust av tørt krutt på lager, kjedelig der og da, men bra for psyken hans på sikt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fender Boko under styling! Hentet metre hele veien inn på Momarken på tirsdag, fotoslått til 3. plass og + i boka for innsatsen.

Kicking Classic

Kicking Classic og Krisitian. Ikke store hesten, men en effektiv aksjon har denne karen her!

Zeema Zamar

Zeema Zamar og oppasser Lise-Marie. Zeema leverte en knall prestasjon til sølv på Bjerke onsdag, etter et tøft løpsopplegg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bianca Va Bene var god 2’er på Bjerke torsdag, senket rekorden til 16,5.

concrete muscles

Concrete Muscle gjøres klar før avgang til Biri i går, hvor hun tok en fin 3. plass.