thai profit

Thai Profit vel hjemme igjen etter Bjerketuren, godt fornøyd med egen innsats og nytt seiersteppe! 🙂

Ugarina Jet2

Ugarina Jet, italiens dame med ditto temperament! 🙂 Fikk seieren i gave på onsdag da Make Me ble disket for galopp. På den andre siden, det hører med til gamet å holde seg i rett gangart, det gikk i Ugarinas favøri går.

Ugarina Jet

Ugarina Jet og oppasser Lise Marie i hjemlige omgivelser.

 Fine innsatser på Bjerke

Hittil denne uka har vi hatt åtte starter og seks trippelplasseringer, og det må vi si oss meget godt fornøyd med. 🙂

På Bjerke onsdag var vi spent på toppstammede Luxury Tiles debut, og hun leverte et fint løp til 3. plass i tøft lag. Thai Profit var rett og slett meget god, åpnet på luftige 09, men holdt stilen helt inn til solid seier. Standing Ovation fortsetter å levere gode innsatser, avsluttet meget bra til bronse. Sistemann, rettelse dame, ut var Across My Heart, som ledet i det lengste men ble spurtet ned til slutt og måtte nøye seg med 2. plassen.

På Bjerke i går vant 3-års hoppa Ugarina Jet i sitt debutløp på norsk jord, dog ikke uten en porsjon tur da Make Me, som var først i mål, var disket for galopp. Pixie Frecel var ute over 2600 meter, med ny balanse fungerte hun meget bra, tok en fin 3. plass. Grace Classic og Calvin Classic fikk trafikktrøbbel, avsluttet bra men rakk kun frem til 6. plass og første utenom premierekka.

Sum av sumarium to meget hyggelige Bjerkedager for våre flinke stallhester! 🙂

thaiprofittv

Thai Profit og Kristian, slik de tok seg ut på tv-skjermen! 🙂