Stortalentet Fabi Boko er borte..

En tung dag for oss og eier Jan-Erik på onsdag, da vi fikk den uventede beskjeden fra Bjerke Dyrshospital om at det var ingenting å gjøre med Fabi Bokos høyre frambein. Han har periodevis slitt med dette beinet, Fabi, han har satt det litt skjevt helt fra første gang han gikk hurtig i banen, og når han har hatt beinproblemer så har det vært nettopp høyre kode som han har vært halt på. Imidlertid ante vi ikke HVOR stort problem denne koden skulle utvikle seg til å bli. Han har blitt behandlet i leddet gjentatte ganger, uten at han har blitt helt bra. Røntgen viser at det er en liten skjevhet i beinstrukturen, og artroskopi av leddet viste dessverre at brusken var slitt vekk flere steder i leddet, bruskskadene var så omfattende at det enkelte steder var bein mot bein. Dette var utrolig trist, gedigene Fabi Boko hadde begynt sin karriere med fire strake seiere, og var en hest vi hadde store forventninger til fremover.  Onsdagens beskjed fra Bjerke Dyrehospital var rett og slett en fryktelig trist beskjed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fabi Boko

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fabi Boko (2)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fabi Boko (1)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA