Mr. X.F. Royal

Hedershesten god 2’er bak storfavoritten Winmecredit

Mr. X.F. Royal leverte en flott sluttspurt til sølv på Forus, bak storfavoritten Winmecredit. Han slutter aldri å imponere oss, den  godeste Mister’n, han møtte skarpskodd motstand og var kun nest sistevalg i spillet, men det affiserte ikke gullklumpen til May. Kristian må også få honnør for flott styring i løpet, han tok opp fra start, satset innvendig og fikk perfekt luke kort før mål. Av og til føles sølv som seier, var oppasser Karinas kommentar, og vi bestemte oss derfor for halv seierskake i stallen til fredagslunchen! 🙂
Av øvrige hester hadde vi Standing Ovation til start i stayerløpet, han fikk trafikkproblemer underveis men tok med seg den siste premien hjem.

I Sverige ble det stang ut for Aqua Challenger, som feilet i siste sving i Sølvdivisjonen. Kjedelig, for tross meget hard motstand hadde han en fin premie innen rekkevidde.  Vi tar en full veterinærsjekk på Aqua, som garantert kommer sterkere tilbake! 🙂

Aqua Challenger

Aqua Challenger poserer i vårsola kvelden før Ørebro-turen. Ikke vond å hvile øynene på, denne karen her!