OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Stormbringer G.R. og oppasser Lise-Marie

Flotte innsatser i Svensk V75

Vi reiste avgårde med to hester til V75 under Olympiatravet på Åby, hvor Stormbringer var førstemann ut fra stallen. Han fikk et fint løp av Kristian, var helpigg inn mot siste sving da han dessverre ble hindret da hesten foran stoppet. Uansett sprintet han fantastiske 11,9, rett og slett en utrolig sterk prestasjon som så absolutt hadde fortjent en premie! Uansett, rekorden står der, og som Kristian påpekte; hadde han ikke blitt hindret, hadde den vært enda noen tiendeler raskere. Det skal bli virkelig spennende med Stormbringer fremover, han har hatt en eventyrlig utvikling så langt i karrieren. Gratulasjoner med 11-traver sendes herved til eierne Brage Richardsen og Ingrid Gauslaa! 🙂

Ernestas og Stall Sørlie Kiosks Hickothepooh leverte et toppløp til sølv og pyntet samtidig på rekorden til flotte 12,9, den norskfødte 4-åringen viser så fine takter at han nå mathces med Derby som hovedmål.

Vi går spennende tider i møte..! 🙂

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ernestas med sin øyensten Hickothepooh