gUKKO rAW4

Fender Boko, her ute på søndgstur

Gukko Raw tilbake på topp

Hittil denne uka har følgende skjedd på den sportslige fronten:

På Momarken tirsdag gikk Fender Boko meget bra til sølv, kjempet helhjertet fra dødens og var slått med minst mulig margin, + i margen for innstasen. Pixie Frecel stod også for en fin innstas til 4. i samme løpet, mens Concrete Muscles ikke fungerte optimalt, nr. 8.

Fenderboko

Fender Boko på søndagstur:)

På Bjerke onsdag ble Thai Profit nr. 6, ble bakket bak fra spor 8, og fikk for langt frem i en rask avslutning, gikk uansett et bra løp. I.D. Misslyonessdotcom ble det dessverre galopp for, men det er sånt som kan skje når vi snakker om urutinerte 3-åringer. Riordan Kronos gikk meget bra, stod på i dødens og ble nr. 3 på linje med de to første i mål.

På Bjerke på onsdag leverte Gukko Raw en flott innsats til seier tross tøft løp, mens Bahama Classic ikke klarte å hente noe til slutt og endte utenom premierekka.

Gukko Raw2

Gukko Raw og oppasser Karina

Lady Lane

Lady Lane, lillesøsteren til Mr. X.F. Royal,og oppasser Misha.

På Jarlsberg gikk Lady Lane et meget tiltalende løp, ble sjenert til galopp etter halvgått løp og tapte stort terrreng, men kom flott tilbake og ble nr. 4.

Møkkadag på Biri

I kveld hadde vi en laber kveld på Biri, hvor det ble mye galopper…
Walmart var i favorittsjiktet etter sine seneste innsatser, men var så uheldig å tråkke av seg en buss, og hold på å gå på hodet i banen. Airstrike One forsvant også i galopp, fungerte ikke optimalt i løpet. Global Rumor var dagens lyspunkt, han satt bom fast med krefter spart til 5. plass… 🙂 Max Millan var favoritt i det avsluttende løpet, men fungerte ikke optimalt, vet. sjekk neste post på programmet.

Kort sagt, en stusselig kveld på Biri, for den stor del i feil gangart.. Vi kommer sterkere tilbake! 🙂