RiordanogKristian


Fine prestasjoner på Biri

Customs Point var ute i 3-års løpet på Biri, hvor hun støtte på skarpskodde konkurrenter. Hun ble bakket sist fra sitt 7. spor. Hun satt i de bakre rekker hele veien, og avsluttet meget bra til 5 plass på ny rekord, + i boka for innsatsen.

Riordan Kronos var i tilbake i godt, gammelt slag på Biri i går, hvor han leverte et flott løp til seier. Han måtte jobbe for å komme foran i en luftig innledning, men fikk overta føringen inn mot andre sving og styrte siden begivenhetene helt inn. Gratulasjoner sendes eier Per Arne Skjelsvik. 🙂

Knight Classic misset starten, ble noe hissig underveis, men fungerte ellers fint og gikk et nytt, bra løp med solid rekordforbedring til 16,3, ble nr. 4. Hilsner sendes til eier Magne og Susan i Stall Out of Business, nå må dere snart komme og se ham live! 🙂