Bro Point3

Bro Point og Kristian, slik de tok seg ut på tv’n..! 🙂

Bjerkeoppsummering; seier til Bro Point og bronse til meget god Muscles Classic

På Bjerke i dag hadde vi tre hester til start, nærmere bestemt Zola Classic, Lonely Warrior og Bro Point, hvor vi stilte til start med seiersambisjoner med de to førstnevnte. Zola Classic var nestfavoritt  i løpet, men forsvant dessverre i heidundrende galopp og det ble dg i boka for hennes del..  Bedre gikk det ikke for Lonely Warrior, som var favoritt i sitt løp tross spor ytterst på vingen. Han er rykende fersk, den godeste Warrior, og det var første gang han prøvde seg på autostart, og han giret seg voldsomt opp og forsvant på direkten. Bro Point stod i bakspor, men viste at formen er fin ved å spurte ned alt og alle i sluttfasen. Onde tunger (les: Trond) vil ha det til at vi må gjemme Bro Point i elgjakta, mens vi andre på stallen synes han har vokst seg riktig så pen! 🙂

På Bjerke i går hadde vi kun 3-årige Muscles Classic til start, han er foreløpig veldig grønn, men imponerte oss i går ved å gå flotte 15,4 og bli nr. tre i sitt livs andre start.

Muscles classic2

Oppasser Bente kan med rette være stolt av Muscles Classic.

 

Bro Point

Bro Point (til venstre) med sin hjelpetrener Mona på ryggen, her i godt selskap med Marianne og Almost Genius.