Stormbringer
Fin mandagskveld på Jarlsberg

Mandag kveld var vi på Jarsberg med fire hester, nærmere bestemt Stormbringer G.R., Walmart, Lady Lane og Bahama Classic. Bahama Classic rager ikke så høyt over bakken, men denne lille frøkna kan flytte på beina, hun stakk til tet og styrte siden begivenhetene helt inn. Walmart var favoritt i sitt løp, men det ble dessverre en ulykksalig galopp i første sving… Han er ikke helt pålitelig, den godeste Walmart, men kapasiteten er meget bra og Trond og Kristian holder denne karen høyt. Lady Lane var også uheldig og feilet seg bort i første sving, hun tapte mye men reparerte meget bra, avslutningen var det ingen ting å si på! 🙂

Stormbringer G.R. var tilbake med brask og bram, han fikk et fint løp i 2. par utvendig, og da Kristian la ham i angrep og ba om litt mer, var Stormbringer raskt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bahama Delight og oppasser Morten