thai voyager

Vakre Thai Voyager på stallgangen hjemme foreviget av oppasser Karina før avreise til Drammen.

Thai Voyager tilbake på topp

Flere hester til start i går, først på Drammen og deretter på Momarken. På Drammen åpnet 3-årge Ugarina Jet ballet, hun var favoritt men er på ingen måte til å stole  på foreløpig..! 😉 Dundernde galopp innledningsvis, og da Kristian forsøkte å få henne på bedre tanker, steilet hun og tok noen kengurusprang i protest…! Utrolig nok fikk han henne på bedre tanker, og hun leverte en hvass sluttspurt til bronsen. Viste veldig fine takter (bortsett fra kengubyks), og får uansett stort + i margen for innstasen.

Airstrike One gir oss grå hår i hodet for tiden. Som Kristian uttrykker det; han har kapasitet som rekker i lange baner, men legger inn tulle-galopper, så også i går. Thai Voyager holdt seg i rett gangart i går, fikk et fint løp i 2. par utvendig, gikk i angrep inn mot siste sving og avgjorde på lette ben. Gratulasjoner sendes, igjen, eier Jan Andsersen, som også kunne glede seg over seier til Trespasser på lørdag. 🙂

Thai voyager målfoto

 

Ugarina og lise

Ugarina Jet, alias “ugla” leverte et flott løp på Drammen, men er foreløpig en frisk fornøyelse å sitte bak…! Her med oppasser Lise-Marie.

På Momarken senere på dagen hadde vi Knight Classic til start i 3-års løpet, han måtte gå i dødens siste runden og ble trøtt til slutt, ble nr. 6 på fin tid, 16,3. Gazza Boko var favoritt i sitt løp, han blir god, er Trond og Kristian skjønt enige om, men mangler foreløpig fart i kroppen og går dessuten tidvis litt med brekket på, det ble en 4. plass i debuten i går.