QUite Cool Classic2

Quite Cool Classic og oppasser Lise Marie klar for avgang til Jarlsberg.

Lonely Warrior og Kristine

Customs Point

Customs Point og Vilde

Lady Lane14

Lady Lane

Dagen det absolutt ikke løste seg…

Det gikk ikke veien for våre 3-åringer i går, fire av fem satt fast eller hadde store trafikkproblemer underveis. Kort oppsummert satt Lady Lane, fast innvendig med flust av krefter spart på 8. plass, Lonely Warrior som var ute i det samme løpet manglet også rom, fungerte ellers fint ref. kusk Austevoll. Quite Cool Classic var med på 11 åpning, satt i lederryggen og da denne firte satt hun bom fast til 6. plass, mens stallvenninde Customs Point fikk trafikkplunder bak i feltet og avsluttet fint til 7. plass. Vår siste starthest, Thai Candy, fungerte ikke optimalt for dagen, vokser så det knaker  og får en måned på beite.

Vi kommer sterkere tilbake! 🙂

Lonely Warriorogkristine

Lonely Warrior og Kristine