Fender Boko

Fender Boko med gjesteoppasser Karina hjemme på gården.

Stormbringer

Par i hjerter, Stormbringer og Lise Marie. Hun har et veldig godt tak på den svært så talentfulle men til tide noe spesielle herremannen, som har en god del egne meninger! 😉

Fender Boko og Stormbringer begge 3. plass på Bjerke

Til tross for at det ikke ble noen seiere på Bjerke, leverte flere av hestene fine innsatser.
Vi hadde tre stk i løp 3, hvor Fender Boko ble best med 3. plass, kjemper stort sett alltid i toppen. Thai Profit ble nr. 5, manglet det rette trykket til slutt og halssjekk dagen derpå viste tett hals. Polymeles Face fungerte ikke optimalt, er også behandlet i etterkant, ble første utenom.

Stormbringer G.R. og Riordan Kronos var ute i samme løp, med Riordan som favoritt. Han ble overflydd og så aldri dagens lys, kom i mål med tørt krutt på tanken. Det samme gjaldt også Stormbringer, som leverte en voldsomt sluttspurt da luken kom så alt for sent kort før mål, ble nr. 3 og bekrefter at formen sitter i.

På Bjerke torsdag var Pixie Frecel favoritt, men feilet grovt i første sving. Hun levete en finopphenting til 5 i en jevn sluttstrid. 3-årige Luxury Tile gikk på det jevne til 4. plass, hun er stor og forvokst og trenger mer tid på seg er Kristians vurdering.