høyavling2

Det ser unektelig litt merkelig ut, men det har et viktig budskap: Landbruket støtter kreftsaken!

globalrumorStine

Global Rumor og Stine på vei ut til dagens treningstur. Ingen kan på noen måte klage på været i dag! 🙂

Forrige ukes agenda: Ferieavvkling og høyet i hus!

Kristian og Trond hadde ferie i forrige uke (det gjaldt på ingen måte hestene på stallen!), og de som forsøkte å nå Kristian fant kanskje ut at det ikke var så enkelt.. Han var nemlig utsatt for en lumsk brygge, som rett og slett var alt for kort..! Det resulterte i et ufrivillig bad med mobiltelefonen, og han har derfor vært vanskelig å få tak i. Nå er han imdlertid på nett igjen, med splitter ny og opplagt mobil! (Og joda, promillen var faktisk på 0,0 da brygge-incidenten skjedde..) 🙂

Grunnet ferieavvikling blir det ingen oppdatering fra forrige ukes løp. Vi har slitt med mageinfeksjon på en del av stallens hester, som har gitt seg utslag i dårlig mage og diaré hos flere av løpshestene. Både Kristian og Gunnar måtte vaske drakta etter varminger, for å si det sånn… Vi har rengjort kraftforsiloen og byttet ut høypartiet, og  vil ta blodprøver på leververdier av hestene som skal starte fremover. Kjedelig, men vi håper og tror vi har dette under kontroll nå.

Fortsatt god sommer ønskes dere alle, nyt finværet! 🙂
høyavling