Escapetrondkarina

Escape Boko, Karina og Trond. Førstnevnte var mest opptatt av å ta en jafs av seiersbuketten, som han syntes han ærlig hadde fortjent..!

Flott Jarsberg helg med travsport av ypperste klasse

Som alltid stod Jarlsberg for et flott arrangement, med masse folk både på banen og travfest med full fart på kvelden. Vi var mannssterke tilstede hele helgen, og både 2- og 4-beinte så ut til å trives meget bra under Jarslbergs storhelg.

Sportslig sett leverte de fleste stallhestene fine prestasjoner, og noen av dem var rett og slett meget gode! Her kommer en oppdatering av helgens resultater for stallens del:

Fredag startet Hickothepooh i Jarlsberg Grand Prix kval, gikk et fantastisk bra løp til 3. på 11,1 (!!). I finalen tok han en fin 4. plass, og viste at han hører hjemme i årgangstoppen. Veldig moro for Ernestas og kretsen rundt, vi tipper at vi får høre en god del om Hicko på stallen fremover…! 😉
Max Millan havnet etter hvert i fjerde innvendig, tråkket over, feilet og mistet fart og rytme, men fant beina sine og fullførte bra, dog uten premie. Fender Boko var ute i det samme løpet, gikk bra til bronse. Dagens vinner fra stallen var Gukko Raw, som var imponerende god, og tok en kruttsterk seier med Lars Fredrik Kolle i sulkyen.

GUkkoRawseier

God stemning på seremoniplass etter Gukko Raws oppvisning!

Gukko Rawjarlsn

Koslig bilde av Gukko Raw og Karina, disse to har kjemien i orden.

Lørdag hadde  vi kun en hest til start, nemlig Ugarina Jet, som ble overflydd, havnet i tredje innvendig, ble dratt bakover men avsluttet meget bra da hun fikk åpning til 4. plass.

Søndag var Global Rumor førstemann ut. Det ble dessverre ikke klaff, fra bakspor på sprint.. Global gikk et bra løp, avanserte fra de bakre rekker via drøye spor  rundt siste sving, men da gikk det unna i høyt tempo i front og det var umulig å hente særlig mye, Global fikk med seg ny rek., 13,3. Standing Ovation var ute i stayerløpet, og leverte en sterk innsats til 3. plass. Solitario Jet stod også i bakspor på sprint, satt fjerde par utvendig og kunne ikke hente mye i en rask avslutning, gikk bra til 5. Vi hadde tre hester til start i V75 5. avd., hvor Escape Boko kanskje leverte karrierens beste løp så langt med kruttsterk seier fra dødens. Trespasser gikk bra til 4. plass, mens Kicking Classic fikk det vanskelig fra spor 12 og forble i de bakre rekker.
Dagen ble avsluttet med Stormbringer, som vi hadde forventninger til, men som fikk løpet spolert etter påkjørsel og torpedert hjul..

Takk for en fantastisk Jarlsberg helg, vi gleder oss alt til neste år! 🙂

Hicko4

Ernestas og Hicko i hjemlige omgivelser

Escapejarlsb

Escape Boko med eier Jan-Erik, Kolle, Karina og Trond på seremoniplass. Jan-Erik hadde en grei helg, på sine fire starthester kunne han notere tre seiere og en tredjeplass !!! Bare å klype seg i armen 🙂

 

Standingovation

Standing Ovation og oppasser Torunn, som var strålende fornøyd med gromguttens bronse i stayerløpet.

Tonemarialine

Maria (i midten) med helgens storgevinst…! Ja ja, moro var det lell..! 🙂

KarinaLiseVemund

Karina, Vemund og Lise Marie var selvsagt på JGP festen, i likehet med hundrevis av andre travfolk. Stemningen var upåklagelig! 🙂

Stormjul

Trond med Stormbringers hjul, eller skal vi si restene av det.. Dette skjedde på første bortre, nesten rart de kom til mål i det hele tatt..

 

Esapepigg

…Og så sliten var Escape Boko etter løpet…! 😉 Karina kunne fortelle at han hadde gjort maks ut av seg selv hele dagen, bildet er tatt rett før han skulle lastes på bilen og vende nesa hjemover.. 🙂