Royaldoodle5

Royaldoodle med Vilde og oppasser Torunn vel hjemme etter et vellykket Momarken-tokt! 🙂

Royaldoodle til topps på Momarken

To hester til start på Momarken i dag, Master Joshua og Royaldoodle. Master Joshua var stor favoritt i sitt løp, men han presterte dessverre langt under pari i dag. Riktignok ble det dødens, men etter prøveløp på 17,7 var tiden 19,3 langt unna det han er kapabel til. Han gikk ikke ned i puls etter løpet, og stod og blåste unormalt lenge, halssjekk neste.
Langt bedre gikk det for stallkompis Royaldoodle, som var tilbake i toppslag. Fra spor 8 tok Kristian det rolig ut, lå bakerst i feltet til han gikk ut et spor 800 igjen. Som kommentatoren så riktig sa, “Royaldoodle går ut, men det er langt, langt frem”, og det så ut som en svært så vanskelig oppgave. Men, Royaldoodle var i topp slag, rundet konkurrenter i stor stil via 4 og etter hvert 5 spor ut i oppløp, og leverte en flott  avslutning til sikker seier. Gratulasjoner sendes eierne Erlend og Rita! 🙂

 

Royaldoodlemål

Det så ikke lyst ut 1200 igjen, men Royaldoodle slugget seg forbi alt og alle og vant til slutt svært så kontrollert.