Teenager4

Teenager leverte en flott sluttspurt til sikker seier, gratulasjoner sendes eierne!

Flott Biri-helg med tre stallseiere

Vi hadde mange hester til start på Biri fredag, og flere av dem leverte fine prestasjoner. Clint Classic, eid av Even Westby, Hege Bisgaard og Stall Bergsund var tilbake etter lang pause, og leverte et meget sterkt løp til sikker seier. Havnet bak og gikk 900 igjen, kom ned  i 2. par utvendig, og speedet inn til sikker seier. Royaldoodle var ikke langt bak stallkompisen på 2. plass, og det til tross for dødens, moro å se ham tilbake i topp slag. Bianca Va Bene satt bak innvendig og fikk ikke med utfallet å gjøre. Coventina Va Bene slo sammen fra start, er urutinert enda men gikk veldig fint i kulissene etter galoppen. Bro Point ble påkjørt og fikk løpet spolert, mens Trespasser rett og slett var gnistrende opplagt for dagen, tross tøff åpning gikk han frem og fikk overta, og holdt fart og stil oppe helt inn.

Märtha-finalist Lady Lane fikk posisjonsproblemer og befant seg etter hvert sist i feltet, avsluttet fint og er i flott utvikling. Crunch Classic tok hånd om teten, fikk rygg på favoritten og gikk fint til fjerde etter løpspause, Darcy Classic satt fast i det samme løpet.  Walmart ble bakket sist og her lå han hele veien, dårlig tempo underveis men avsluttet bra og er på gang nå. Teenager var strålende opplagt for dagen, hun fikk rygg leder underveis, og da åpningen kom speedet hun inn til sikker seier.

 

clint classic4

Bad Boy turns good! Clint Classic har hatt hva vi kan kalle en noe utfordrende adferd, men fredag viste han seg fra solskinnssiden og tok en flott seier på Biri.

trespasser

Åååå, der ja! Trespasser setter synlig pris på å bli klødd på akkurat rett sted av Signe! Fredag gikk han et flott løp til seier på Biri, vi gratulerer eier Jan Andersen!

Lady Lane5

Lady Lane er helsøster av Mr. X.F. Royal og en dame vi har forventninger til fremover. Ikke vond å hvile øynene på heller..! 🙂

Airstrike One

Airstrike One, måtte innom galopp men reparert flott til 2. plass.

Oppsummering uka for øvrig

Onsdag hadde vi Across My Heart, Lightning Tile og Airstrike One til start på Bjerke. Across My Heart var ikke som best for dagen, den vanligvis opplagte damen var det ikke noe trøkk i, hun ga seg helt i sluttfasen av løpet. 3-åringe Lightning Tile debuterte med fjerdeplass, og kusk Kristian var meget godt fornøyd med henne da det ble kjørt i 11-fart avslutningsvis av vinnerekvipagen. Airstrike One kan finne på litt av hvert, så også på onsdag da han hev seg i feil gangart innledningsvis, reparerte flott til sølv.

Lunchen på Bjerke torsdag ble av det magre slaget, Jaccaroo forsvant i galopp kort etter start, mens Emma Buitenzorg satt bom fast, fungerte uansett veldig fint og hadde godt av løp i kroppen etter pause.