EscapeogTrond2 (2)

Joda, overskuddet er i orden på Escape om dagen..! 😉

Escape Boko fortsetter å prestere

Escape Boko tok turen til Rättvik på lørdag, og leverte en flott innsats til 3. tross et tøft løpsopplegg. Det ble dødens og tredjespor, og kusk Ohlsson konkuluderte med at “Løpet ble helt fel, men hesten var mycket  bra”.

Hickothepooh koblet grepet, -og feilet…

På Momarken gikk det rett vest, men det var så nær så nær.. Ernestas øyensten Hickothepooh gikk nemlig et kjempeløp, rundet konkurrenter i stor stil via 3 spor og festet grepet på Photo Lavec i brekken, før han ulykksalig nok feilet.. Veldig kjedelig, men Hicko fikk i hvert fall vist at han duger. Riordan Kronos var favoritt, men ble sjenerte innledningsvis og forsvant i galopp.

Hicko2

Darcy Classic4

Vilde har et rikt utvalg av pyntesløyfer, Darcy gikk for hvit med perle..! 😉

Sølv til Darcy Classic på Drammen mandag

Vi hadde to hester til start på Drammen på mandag, nemlig Ugarina Jet og Darcy Classic. Ugarina feilet innledningsvis, fant travet og avsluttet bra til 5, hadde garantert kjempet om seieren uten galoppen kunne Kristian fortelle. Darcy Classic gikk et fint løp innvendig, fikk optimal reise av Kristian og fikk med seg en fin 2. plass fra lederryggen. Hadde uansett ikke vært god nok til å utfordre vinneren, så sølv var vi meget godt fornøyd med.

Lunchen på Jarlsberg i går ble av det magre slaget, Bro Point ble nr. 6, mens en helpigg Anazai satt bom fast.