FenderBokoMisha

Fender Boko og oppasser Misha har kjemien i orden, her før avgang til Bjerke i dag.

Seier til Fender Boko, sølv til Alm Rodina, bronse til Lakeside Cassie og Zola Classic

Det ble en veldig fin kveld for stallen på Bjerke, hvor fire av fem stallhester var på pallen og den femte ble nr. 4.
Den 3-årige debutanten Lakeside Cassie innledet kvelden med en fin-fin 3. plass på 17,3, og den storvokste Revenuedatteren oppførte seg riktig så fint i dag. Nestemann ut var Zola Classic, som nok gjorde karrierens beste løp hittil. Hun satt i de bakre rekker, fikk trafikktrøbbel men avluttet  meget bra til bronse.
Deretter var det Fender Boko’s tur, han stakk til tet, forlot konkurrentene i siste sving og tok en sikker seier. Vi har kun én kaldblods på stallen, men så er hun til gjengjeld god, Alm Rodina. Kjørte for tet men ble svart opp, og  ble henvist til dødens hele veien, stod på flott til sølvet og beviste at formen sitter i.
Thai Profit var vår siste starthest. Kristian kjørte resolutt for tet, for siden å slippe til favoritten. Thai Profit måtte slippe med noen lengder inn mot mål, kjente nok litt på den tøffe åpningen samt halvannen måneders løpspause, og hadde nok godt av løpet.

fenderjanerik

Og slik så de ut på skjermen! 🙂 Fender Boko har slitt litt med magen, men er tilbake i form nå, kunne eier Jan-Erik fortelle.

 

Alm Rodinavilde

Alm Rodina var mektig god i dag, holdt koken på flott vis fra dødens. Her med oppasser Vilde før avgang til Bjerke.

 

Zola G.T.2

Det ble bronse på Zola Classic, som avsluttet meget bra fra de bakre rekker og hentet mye inn mot mål. Sllik så det ut ved målpassering:

Zola Classicmålfoto

 

lakeside cassie

Den noe forvokste 3-årshoppa Lakeside Cassie debuterte med fin 3. plass på Bjerke i kveld og fikk selvsagt både klapp og godis av deleier og oppdretter Gitte Uldal.