Clint Classic

Enjoythefuturesc

Det ble dessverre galopp for Enjoythefuture S.C. på Biri i går, men han rakk i det minste å vise at formen sitter i…!

Fine prestasjoner på Biri

Vi hadde en del “stang ut” på Biri i går, men flere av hestene leverte uansett fine innstatser. Clint holdt unna i det lengste og ble knepent slått, mens Callias Va Bene gikk et bra løp til 4 etter lang løpspause. Crunch Classic stod også for en fin prestasjon, han ledet i det lengste og på målfoto var det fire (!!) hester på stripe, nr. 2,3 og 4 på lik tid! Crunch ble 4, uansett + i boka. Enjoythefuture var favoritt, og det så lenge ut til å gå mot den fjerde strake da han rundet konkurrentene i stor stil i siste sving, -for så å feile! Vår siste starthest var Diamond Yankee, som vi hadde seiersambisjoner med etter hans fine prøveløp. I går var han dessvrre langt under pari, stoppet helt og vet. sjekk er neste post på programmet.

Vi jobber på, god helg til dere alle! 🙂