globalrumorhjemme

Global Rumor til topps på Drammen

Global Rumor har tidvis gitt oss maaange grå hår i hodet grunnet sine helseproblemer, men nå virker det som om han virkelig er på rett spor! Fra sitt førstespor klarte han ikke å erobre teten, fikk overta føringen på første bortre og siden styrte han begivenhetene helt inn til komfortabel seier. Veldig moro, og honnør for tålmodighet til eierne Pål Jacobsen og klanen i “Stall Best Uten Ball”. Herr Jacobsen stod for øvrig for et fantastisk seiersintervju, hvor han var mest opptatt av oppasser Stines valg av avlshingst (Malmin)! 🙂 🙂

Fredagens kjøring på Biri ble ikke som vi hadde håpet og trodd, Columbus Sisu som vi hadde seiersambisjoner med forsvant nemlig i galopp i siste sving. Zolan Omh var også favorittspilt i sitt løp, etter bra prøveløp og fine banejobb, ble nr. 5 og får en runde hos veterinæren. Emma Buitenzorg gjør stadig fine innsatser, så også på fredag hvor hun ble nr. 4, stallvenninde Pixie Frecel nr. 6 i samme løp. Zola Classic var også blant de mest betrodde, men hun er unnskyldt da det regelrett rant ut av henne i etterkant.. Vi har slitt en del med magetrøbbel de siste ukene, veldig kjedelig, og vi jobber for å få det under kontroll. Lightnig Tile får godkjent for innsatsen til Bronse, hun mangler litt fartsmessig, men er i fin utvikling.