Alm Rodina

Posering hjemme på stallbakken, Vilde og Alm Rodina stortrives i hverandres selskap!

ROyaldoodletorunn2

Torunn med sin kjære Royaldoodle. Han ble ikke noe mindre grom etter lørdagens prestasjon…! 🙂

En meget trivelig lørdag sørpå…! 🙂

Fire stallhester var i ilden på Sørlandet lørdag, og samtlige leverte fine innsater. Alm Rodina er en kaldblodig dame vi virkelig har sansen for, hun virker å stortrives med treningsfasilitetene i Ådal og toppet en rekke fine prestasjoner med V75 seier på Sørlandet på lørdag. Kjempemoro, stort grattis til eierne Unni og Knut Horgen.  Thai Profit var blant favorittene i Grunndivisjonen, ble nr. 5 etter en sisterunde i 12-fart og er i fin utvikling nå. Italienske Uendy ZS var vi spent på første gang ut på norsk jord, hun satt bom fast til 5 og Kristian var meget godt fornøyd med hvordan hun fungerte, blir spennede fremover denne frøkna her. Sist men ikke minst hadde vi med Royaldoodle, som rett og slett var meget god til seier i stayerløpet, mange gratulasjoner til eierne Erlend Wik og Rita Vedal-Wik.

Turen gikk lett hjem til Ådal lørdag kveld! 🙂