hicko2

Hicko ble kjøpt på Klasseløpsauksjonen for tre år siden, nå ser radarparet Hickothepooh og Ernestas med spenning frem mot neste helg!

Fire hester kvalet til de klassiske finalene, vi er superfornøyd!!!!

Det har vært en spennende uke så langt, med kvalløp til travsportens klassiske løp. Med fasit i hånd  må vi si oss meget godt fornøyd, fire hester fra stallen har kvalet inn til finalene. I tillegg til Lady Lane som kvalet inn til finalen i hoppe Kriteriet på mandag, har vi også fått med Kicking Classic og Hickothepooh i Derbyfinalen, samt Anazai i hoppe Derby finalen.

Kort oppsummert ang. våre hester i kvalene:

Anazai var strålende opplagt, nr. 3 i en tett sluttstrid og finalebilletten var i boks. Kicking Classic og Clint Classic var ute i samme kvalløp, Kicking fikk et fint løp i lederryggen av Kristian og gikk inn til solid 3. plass og finalebillett. Clint fikk den kjipe 4 plassen, dvs. første uten finalebillett, men gikk uansett et bra løp.

Gukko Raw fikk et tøft løp i sitt kvalheat, måtte slite i dødens i nesten to runder, holdt fart og stil mesterlig helt inn men var knepent slått til 4. plass. Veldig kjedelig, for han hadde virkelig fortjent en plass i finalen med den prestasjonen! Vår siste kvalhest var Hickothepooh, som fra spor 11 fikk en rolig innledning langt bak i feltet.  Full fart siste 800, og leverte en flott avslutning til bronse og finalebillett.

Det er stort å ha en finalist i de klassiske løpene, et meget trang nåløye er passert og vi er mektig stolt av våre 4-beinte atleter! 🙂

Gratulerer så mye til finalistenes eiere! 🙂

Lady Lane: May Kristine Grønvold og Svein Isaksen
Anazai: Ernst Karlsen
Hickothepooh: Stall Sørlie Kiosk
Kicking Classic: Stall Cala d’Or

 

anazai

Anazai og oppasser Lise Marie foreviget før avgang til Bjerke på onsdag. Lise Marie smilte enda bredere da de kom hjem! 🙂

kicking-classicmisha

Oppasser Misha og Kicking Classic har bra kjemi. Dette bildet sier egentlig alt, tatt uten at Misha var klar over det… 🙂