global-rumour-stine

Par i hjerter, Global Rumour og Stine.

Fin kveld på Biri, samtlige “på pallen”!

Vi reiste til Biri med Callias Va Bene, Global Rumour og Laser Tile på bilen, og alle tre gjorde sine saker bra i sine respektive løp i går. Førstemann ut av Callias Va Bene, som fikk et fint løp av Kristian og leverte en solid spurt, hadde nær hentet inn vinnerhesten men målfoto viste at han var nesehåret bak.. Uansett er vi strålende fornøyd med Callias Va Bene, som er tilbake etter å ha slitt med litt helseplunder. Global Rumour stod med to strake, men hadde en tøffere oppgave i går fra sitt 12 spor og mot skjerpet motstand. Gikk igjen et bra løp, og tok en fin 2. plass. 3-årige Laser Tile var tilbake etter pause, leverte en fin avslutning til bronse og fungerte bra. Han er foreløpig noe uferdig både fysisk og psykisk, sønnen til Vicky Diablo og Cantab Hall, men dette er herremann vi har ambisjoner med på sikt.

callias-va-bene-pa-stallg

Callias Va Bene klar for avgang til Biri!

laser-tiletrond

Laser Tile og Trond poserer hjemme på stallbakken

På Bjerke på torsdag hadde vi Bahama Classic og Lonely Warrior til start på Momarken. Bahama ble nr. 3 uten å imponere, mens vi var meget godt fornøyd med Lonely Warrior som satt bom fast i lederryggen til 4. plass.

Onsdag hadde vi Enjoythefuture S.C. og Jaccaroo til start på Bjerke. Enjoy fikk et tøft løp i dødens, det kostet og han maktet ikke å holde koken helt inn, ble nr. 6. Trengte nok også løpet etter pause, og vi melder igjen så snart han har en fin oppgave. Jaccoroo tok Kristian bevisst det veldig rolig med innledningsvis da han har feilet en del, lå bakers i feltet men avsluttet bra til 5 og er på gang når.