walmartjulie

Walmart leverte et flott løp på Bjerke i går, hvor han etter 10-åpning holdt fart og stil oppe helt inn, spurtslått av storfavoritt Walentino men god 2’er. Vi har lagt om trening til galoppintervaller på sandsporet, det har utvilsomt slått positivt ut, oppasser Julie har all grunn til å være stolt av gromgutten sin!

bianca-va-benekk

Oppasser Kristine har et godt tak på kruttønna Bianca Va Bene, som tok en flott 2. plass på Bjerke onsdag.

Sportslig oppdatering hittil denne uka – tre av fem på trippelen

Hestene har levert fine prestasjoner så langt, her er en kort oppsummering:
Spicy Boss startet på Momarken på tirdsag, var favoritt men blir stresset i løpssituasjoner og feilet seg bort. Onsdag gikk Bianca Va Bene flott til 2. plass, moro at hun er på gang igjen etter pause. Jaccaroo stod på 20 meter tillegg og satt bakerst i feltet, gikk i tredje spor den siste runden og fikk det tøft, endte utenfor premierekka. Alm Rodina var ute i tøft lag og gikk meget bra til 3. plass, har levert mange flotte løp den herlige lille frøkna til Unni og Knut Horgen.

I går hadde vi kun en hest til start på Bjerke, nemlig Walmart, som vi var veldig spent på ettersom vi har lagt om treningsopplegget på ham. Vogna er parkert, og Walmart får nå galoppintervaller på sandsporet, noe han synes er toppen av lykke! Det har slått veldig positivt ut, Kristian sa at han aldri har kjent Walmart bedre enn i går, han åpnet lynrask i 10-fart og holdt fart og stil helt inn til 2. plass.

alm-rodina4

Disse to jentene har kjemien i orden! Alm Rodina og Sarah, før avgang til Bjerke på onsdag, hvor Alm Rodina tok en fin 3. plass i tøft lag.

walmartsandsporet

Walmarts nye treningseldorado: Sandsporet!! Han er relativt sprelsk under øktene her oppe, så oppasser Julie tar ikke så mange bilder…! 😉