spicy-boss

Oppasser Katrine hadde all grunn til å være stolt av gullgutten sin!

 

Spicy Boss tok karrierens første, sølv til Norse Ideal på flotte 13,8

Spicy Boss er ingen enkel herremann, men han har hele tiden vist fin kapasitet. Onsdag holdt han seg i rett gangart og var på “best behavior”, og gikk et flott løp til karrierens første seier. Gratulasjoner sendes eier Arne Petter Titland! 🙂 I.D. Misslyonessdotcom var ute i det samme løpet, satt fast med krutt på lager til 5. plass og er i fin utvikling nå. Kicking Classic startet i Derby-trøsten, men var ikke seg selv og ga seg mye, helt ulikt hans vanlig jeg så her er det noe rusk i maskineriet. Vi mistenker tett hals, da han hostet gjentatte ganger etter løpet. Hickothepooh var blant de mest betrodde men det endte dessverre med galopp, ble nr. 5 og viste at formen er inntakt.

Norse Ideal pyntet på rekorden fra 15,6 til 13,8!

I går hadde vi fire hester til start på Bjerke. Coventina Va Bene ble uheldigvis sjenert til galopp, mens Pixie Frecel gikk et bra løp til 4. plass. Norse Ideal leverte et flott løp til 2. plass med solid rekordforbedring, mens Darcy Classic fikk maks med sin 6. plass.

norse-ideal9i

Norse Ideal leverte et flott løp på Bjerke i går, slått på foto til 2. plass. Her med Sarah før avgang fra stallen.

norse-ideal

Så nær, så nær! Norse hentet meter for meter, men rakk akkurat ikke frem til å kneble vinneren. Uansett, topp innsats!