teenager4

Teenager

Fine prestasjoner i Bergen

Vi reiste til Bergen med fire hester, nærmere bestemt Emma Buitenzorg, Teenager, Riordan Kronos og Enjoythefuture S.C.
De to førstnevnte, Emma Buitenzorg og Teenager, var ute i hoppeløpet, hvor det dessverre ble galopp for Emmas del. Teenager var vi  godt fornøyd med til 3. plass, hun var på sin første overnattingstur og taklet reise etc. fint.
Riordan Kronos fikk et tøft løpsopplegg i dødens, men stod på fint til 3. Kristian var også godt fornøyd med Enjoythefuture S.C., selv om han ble litt for stri underveis og pullet bort en del krefter underveis, ledet til ut i oppløpet men måtte se seg slått i sluttfasen og endte som nr. 5.

I går startet Lonely Warrior på Momarken i DNT’s unghestserie. Han møtte skarpskodde konkurrenter, er i utvikling og vi er fornøyd med innstasen til 5 plass.

RiordanogKristian

Riordan Kronos