jlgukko-rawjarlsn

Flott søndag, med Gukko Raw på topp! Sølv til Merlin Classic og Obi’s Coktail, og bronse til Laser Tile

I går tok vi turen til Sverige med Across My Heart, Obi’s Coktail og Gukko Raw på bilen. Across My Heart gikk godkjent til 5 plass, mangler litt på toppformen men på gang igjen nå etter pause. Gukko Raw spant rett til tet fra sport 8, og ledet siden løpet helt inn, vant med krefter på laget og får stort + i boka for innsatsen! 🙂 Gratulasjoner sendes eier Jan-Erik, som hadde lagt inn en harry-tur på agendaen og fikk oppleve Gukko Raw live. Obi’s Coktail var vi også veldig godt fornøyd med, han var god 2-er etter solid avslutning.

Obi's Coktail

Obi’s Coktail er kraftig på gang, god 2’er på Årgjäng i går.

laser-tile-poserere

Laser Tile med oppasser Lise-Marie rett før avgand til Momarken. Han er ikke vond å hvile øynene på, sønnen til Vicky Diable og Cantab Hall.

Full fart på Biri i går kveld også, hvor vi hadde fem hester til start. I DNT’s 3-års serie hadde vi Laser Tile og Lonely Warrior på startstreken, begge gutta er i fin utvikling og leverte gode innsatser til henholdsvis 3. og 4. plass. Emma Buitenzorg satt bom fast som helpigg, fikk lirket seg ut, dessverre alt for sent, og avsluttet bra til 5. plass. Crunch Classic var tøft ute grunnlagsmessig men var heller ikke på topp for dagen, fikk ikke med utfallet å gjøre. Sistemann ut var Merlin Classic, som ledet i det lengste, slått med minst mulig margin og leverte en bra prestasjon etter lang  løpspause.

lonely-warrior2okt

Lonely Warrior fortsetter sin fin utvkiling, ble 4. i unghestserieløpet, her med Lise-Marie før avgang til banen. Momarken neste oppgave!

 

 

merlin-classic

Merlin Classic hadde ikke startet på over tre måneder, men leverte en fin innsats til sølv på direkten. Her med Rikke før avgang til Bjerke. Fotografen har også fått en selfie nede i hjørnet…! 😉