gUKKO rAW4

Hverdagesbilde, det er nemlig dem det er flest av, av Karina og Gukko Raw! 😉

Oppsummering av uka så langt

Hittil denne uka har vi hatt fire hester til start, tre av dem har endt på trippelen samt en 5. plass.
Onsdag startet Gukko Raw og I.D. Misslyonessdotcom på Bjerke. Gukko Raw innledet nest sist i feltet, satt utvendig bak til det gjenstod en runde, gikk ut i tredjespor, etter hvert fjerde og femte (!) spor rundt siste sving, gikk meget bra og hentet metere hele veien til 2. plass. Misslyoness stakk til tet fra sitt tredjespor, overlot til favoritten Beat It ut på første bortre, hadde siden rygg på denne, kjempet om sølvet og slått med knapp margin på målstreken til 3. plass. I fin utvikling nå, ny rek. 17,7.

I går hadde vi Pixie Frecel og Walmart til start på Bjerke. Pixie Frecel hadde vi ambisjoner med, men hun var rett og slett dårlig og ble nr. 5 på stumme ben. Walmart var favoritt i sitt løp, stakk til tet, fikk press underveis og ble nr. 3. Heller ikke han var så god som forventet, helsesjekk neste.

misslyonessbjerke

I.D. MIsslyonessdotcom fortsetter sin fine utvikling, 3. plass på Bjerke onsdag.

walmartjulie

Vi hadde seiersambisjoner med Walmart, men han måtte nøye seg med 3. på Bjerke i går. Her med oppasser og medeier Julie Schlytter.