polyemelesfacesarah

Gjesteoppasser Sarah skjøttet “Lille Ludde” på beste vis mens “mor” Lise-Marie nyter livet på sydeligere breddegrader. Heldigvis finnes det internett, så Lise tok en pause fra solsenga og fikk med seg seiersløpet live! 😉

“Lille Ludde” viste seg frem på Momarken!

Vi hadde flere hester til start på Momarken lørdag, dagen ble innledet med tre hester Grunndivisjonen. Dårlig spor for Callias Va Bene og Pontiac med henholdsvis spor 11 og 12 ga en reise bak i feltet for disse to, Callias avsluttet flott til 5. god avslutning via drøye spor også på Pontiac, men i likhet med Knight Classic endte han utenfor premierekka.

Anazai leverte et fint løp til 5. plass i Oaks revansjen, mens Obi’s Coktail dessverre feilet i første sving som favoritt. Dagens høydepunkt var Polymeles Face, alias Lille Ludde, sin seier i avslutningsløpet. Veldig moro, denne gangen holdt han seg i rett gangart og leverte et meget sterkt løp.

polymeleseiere

Polymeles Face, alias Lille Ludde, med sine eiere Trond Rennemo og Geir Wicklund. Vi gratulerer! 🙂

Merlin tok hjem seieren på Biri

Merlin Classic fikk et perfekt løp av Kristian, og takket for fin reise ved å speede inn til målfoto-seier. Vi hadde store forhåpninger til Solitario Jet på Biri fredag, men dessverre slet han med travet og feilet seg bort, var  under pari, grundig vet. sjekk neste. Orlando Knick hisset seg opp etter omstart og ble rett og slett alt for pigg, reiste avgårde i feil gangart kort etter start. Uansett en flott traver dette, Trond, Kristian og Karina har høye tanker om Thai Broadways lillebror.

merlin-classic

Merlin Classic poserer hjemme på stallbakken med Rikke.

Ulykksalig galopp for Spicy Boss

Spicy Boss leverte et flott løp og kjempet om seieren på oppløpet da han dessverre feilet seg bort da GV dro proppene. Mangler rutine, og det er sånt som skjer.. Coventina Va Bene endte utenom premierekka, men vi var uansett meget godt fornøyd med henne, hun begynner nå å skjønne at travløp ikke er farlig! Tidligere har hun bundet seg veldig i løpssammenheng, fungerte fint i dag og pyntet solid på rekorden sin fra 19,1 til 17,1. Bro Point gikk godkjent til 5. plass, mens Darcy Classic gikk på det jevne til 6.