pontiac8

Må jo se bra ut når man skal på løp! Pontiac setter tydelig pris på oppmerksomheten det medfører.. 🙂

 

Jubelkveld på Bjerke i går!

Det virker som om stallformen er oppadgående, i hvert fall var hestene som startet på Bjerke i går i høyeste grad friske og raske.
I kveldens første løs startet Polymeles Face og Pontiac.  Polymeles Face (Lille Ludde blant kjentfolk), angrep fra 2. par utvendig, koblet grepet på lederhesten ut av siste sving for siden å bli spurtet ned av stallkompis Pontiac. Veldig moro med dobbeltseier, og når Spicy Boss fortsatte kvelden med å vinne V76 1. avd. så kunne kvelden rett og slett ikke blitt bedre! 🙂 Gratulasjoner sendes til Pontiac eiere Ole Loftsnes og Harald Bredde, samt til Spicy Boss’ eier Arne Petter Titland! 🙂

spicy-boss

Spicy Boss og oppasser Katrine, hun kan virkelig være stolt av gullgutten sin!

max-millan11-okt

Max Millan er på oppadgående form, ble nr. 3 på Momarken etter pause.

I dag hadde vi Max Millan og Coventina Va Bene til start på Momarken. Max Millan er en herremann vi har store forventinger til på sikt, han er stor som et hus og har trengt tid på seg, men har fått mye grunntrening nå og kommer nok til å bite godt fra seg i løpsbanen fremover. La inn en tulle-galopp i siste sving og tapte sølvet på det, ble nr. 3 og går garantert fremover med løpet i kroppen.
Coventina Va Bene tapte mye fra start og lå bakerst i feltet, prøvde et angrep på oppløpet men mangler litt fart og er foreløpig ustødig så det endte i galopp som nr. 5 over mål.

Ang. de helsemessige problemene vi sliter med på stallen, har de heldigvis ikke rammet alle hestene. Det er også en del av hestene som var dårlige for et par uker siden, plaget av diare og forhøyet temp, som nå er friske igjen. Det har mao sklidd over av seg selv uten medisinering, det vi har gjort er å gi dem rolig trening, og passe på at de får i seg nok væske. Noen har også fått tilleggsfor som skal fungere mageregulerende. Det virker heldigvis å være færre tilfeller av hester med løs mage nå, kun et nytt tilfelle de siste to dagene, så vi krysser alt for at uhumskhetene er på retur. Vi avventer også svar på forprøver, blod,- og avføringsprøver.