diamond-yankee-malfoto diamond-yankee-drammen

 

diamondyankee-barnebilde

“Barnebilde” av Diamond Yankee og eierne, på en av hans første kjøreturer! 🙂

Diamond Yankee tok karrierens første seier

Diamond Yankee måtte jobbe for seieren ved å gå utvendig deler av løpet i går, men  kjempet seg inn til sikker seier. Kusk Kristian var meget godt fornøyd med måten Diamond Yankee opptrådte på i løpsbanen, han har vært noe barnslig og hvalpete tidligere, men i går oppførte han seg helt eksemplarisk. Gratulasjoner sendes til Diamond Yankees eiere, og som Kristian sier, det betyr noe ekstra siden han også hadde moren, Lalita Sas i trening. Gratulasjoner også til oppasser Lilly, med hennes første seier som oppasser hos oss! 🙂

Luxury Tile på gang

luxury-tile6

Luxury Tile på stallgangen før avreise til Jarlsberg i dag, upåklagelig shinet av oppasser Lise-Marie som alltid :).

I dag hadde vi Luxury Tile til start på Jarlsberg. Fra spor 8 ble hun bakket sist i feltet, angrep fra jumboplass ut av stallsvingen og leverte en flott avslutning. Vi er meget godt fornøyd med henne, selv om det bare holdt til 4. plass i dag viste hun fine takter og er på gang.

luxury-tile-malfoto

Luxury Tile ytterst i banen, knepet bak til 4. plass