foradori4

Foradori og oppasser Karina hadde en hyggelig fredagskveld ved Mjøsas bredder..!

foradori foradori2
Fin fredagskveld på Biri

Vi reiste til Biri med fire hester på bilen, nærmere bestemt Pixie Frecel, Foradori, Merlin Classic og Lakeside Cassie.

Merlin Classic og Foradori var ute i det samme løpet, hvor Merlin dessverre feilet seg  bort fra start. Langt bedre gikk det for Foradori som gledet oss stort ved å ta en flott seier i sitt debutløp for oss.

Pixie Frecel var tøft ute i finalen i hoppeserien, gikk bra til 5. på fine 16.3 Lakeside Cassie er en hest Trond og Kristian har forhåpninger til, hun er stor som et hus, og vi har måttet ta henne pent, men fredag viste hun litt av det som bor i henne ved å ta en fin 2. plass i avslutningsløpet.

lakeside-cassie-rikke

Lakeside Cassie og oppasser Rikke, som selvsagt var meget godt fornøyd med den storvokste frøkna si!

lakeside-cassie

Må jo ha med et av eier og oppdretter Gitte også da..! Hun fulgte Cassie fra julebordet, og stemningen ble ikke dårligere etter målgang.. 🙂

 

Lørdag hadde vi kun en hest til start på Jarlsberg, Callias Va Bene  som var ute over 2600 m., en distanse som normalt passer ham som hånd i hanske. Dessverre var Callias syk på lørdag, ga seg fullstendig etter litt over halvkjørt løp, og gikk unormalt ned i puls i etterkant av løpet. Vet. sjekk neste…