ladylanetrondogkristian

Dreamteam! 🙂 Trond, Gøril, Lady Lane og Kristian.

 

lady-lane-og-karina

Karina og Lady Lane før avgang til Bjerke på onsdag.

 

Lady Lane imponerte i 3-års løpet på Bjerke

kicking-classicbjerke

Kicking Classic og oppasser Jannicke

Vi hadde fire hester til start på Bjerke onsdag, nemlig Norse Ideal, Trespasser, Lady Lane og I.D. Misslyonessdotcom. I.D. Misslyonessdotcom var blant favorittene i kveldens første løp, men det endte dessverre i grov galopp fra start. Hun tapte mye terreng, gikk fint etterpå til 4 plass, men vet. sjekk i etterkant viste at hun kjenner på noen småømheter som nok kan forklare galoppen. Norse Ideal stod i bakspor og havnet langt bak i et langstrakt felt. Fikk litt trafikktrøbbel inn mot siste sving, endte utenfor premierekka. Trespasser var ute etter pause, manglet fritt frem i det lengste men avsluttet meget bra til 5. plass, på gang nå! 🙂

Lady Lane møtte gode hester i 3-års løpet, men jammen er hun god selv også! Dødens hele veien, og fightet helhjertet helt inn, kun slått av ledende Frascati B.R. Lillesøster til selveste Mr. X.F. Royal dette her, som vi selvsagt har store forventinger til fremover.

Kicking Classic – så nær, så nær!

I går hadde vi Kicking Classic og Ugarina Jet til start på Bjerke. Hun var favoritt i sitt løp, men det endte dessverre i en ulykksalig startgalopp.. Ugarina tapte stort terreng, ca. 60-70 meter, før hun fant travet igjen. Gikk fint etterpå, og Kristian var sikker på at hun hadde kjempet der foran uten galoppen, hun er virkelig på gang nå, den godeste “Ugla”, som hun går under på stallen! 🙂

Kicking Classic var favoritt i sitt løp, men havnet dessverre i dødens. Han kjempet på hele veien, koblet grepet og stakk i siste sving, men ble innhentet på streken, fotofinish viste at han var et halvt hode bak i mål. Uansett en flott innsats av Kicking Classic, som stadig leverer fine løp.

kicking-classic-malfoto

Kicking Classic (innvendig) måtte se seg slått med minst mulig margin på Bjerke torsdag.