merlin-classic

Merlin Classic var blant de mer betrodde, men det endte i feil gangart…

Laber dag på Biri fredag

Vi hadde tro på en fin dag ved Mjøsas bredder på fredag, men den gang ei! Pixie Frecel, Merlin Classic og Bahama Classic var ute i det samme løpet, det endte i galopp for de to førstnevnte, mens Bahama gikk godkjent til 4. plass.

Lonely Warrior var ute i 3-årsløpet, i likhet med Muscles Classic. Begge gutta var langt under pari, og forklaringen fikk vi nok etter løpet. Begge to var dårlige i magen, de har nok fått en runde med mageproblemene vi har slitt med på stallen i høst. Forprøver, blodprøver og avføringsprøver har ikke gitt noe svar, men de fleste av hestene virker heldigvis å være bra igjen nå med normal avføring og piggere i trening.

Jaccaroo var ute i stayerløpet på Bjerke lørdag. Stod 60 meter tillegg, og satt på jumboplass ut av siste sving. Sluttspurten var det ingenting å si på, men det ble en umulig oppgave å hente tilstrekkelig på hestene foran. Formen er uansett uforandret fin, så det er bare å bla i bulletinen! 🙂