orlando-knick-bjerke-mal

Orlando Knick imponerte stort

Onsdag hadde vi to hester til start på Bjerke, nemlig Orlando Knick og Thai Voyager. Vi var veldig spent på Orlando Knick, lillebroren til Thai Broadway er en hest både vi og eierne i Stall Handelsmann har store forventinger til. Han skuffet så visst ikke, holdt seg i rett gangart og reiste fra konkurrentene i overlegen stil. Veldig moro, gratulasjoner til eiere og oppasser Karina! 🙂

Thai Voyager var ute etter lang pause, fikk trafikktrøbbel underveis men gjorde en grei innsats til 6. plass.

orlando-knick-vaer

Som dere ser, det regnet bittelitt på Bjerke på onsdag…! 😉

orlando-knickfrenchstyle

Godt å få en varm dusj og litt betforsuppe etter endt dyst, syntes Orlando Knick, med en noe franskinspirert look..! 🙂

Torsdagslunchen ble av det magre slaget. Gledelig var Zola Classic, satt bak i feltet og avsluttet flott til 4., på gang nå. Walmart var elendig, får ikke luft, mens Darcy Classic gikk greit fra et trist 8. spor.