callias-va-bene-og-k

Callias og Kristian shinet og klar for lørdagskvelden.. 😉

Fin lørsdagskveld på Jarlsberg!

Kristian og Karina var på tokt til Jarlsberg med Callias Va Bene og Gukko Raw lørdag kveld, og det ble en riktig så trivelig aften! 🙂

Callias Va Bene innledet forsiktig fra spor 7, bakket sist i feltet og var ikke med på den raske åpningen. på siste bortre satte Kristian fart på Callias , rundet konkurrentene i stor stil, koblet grepet på ledende A Dream midt på oppløpet og stakk unna i sluttfasen. Veldig moro, gratulasjoner sendes eier Bernt Johannessen.

Gukko Raw var gjort til favoritt til sitt løp, tross et trist 8. spor. Han fikk en luftig innledning på løpet i 3. spor, men ble bakket bak og satt der til runden gjensto. Da gikk Kristian i angrep via sporene, og Gukko Raw ble hengende i tredjespor hele sisterunden. Stod på bra til bronseplass, han måtte virkelig jobbe for pengene, Gukko Raw, og får fullt godkjent for innsatsen.

callias-va-bene-seier-k

Kjemien i orden mellom Callias og Kristian.

gukko-raw-jarlsberg

Gukko Raw står og venter på å komme ut og varme på Jarlsberg. Mor Karina har selvsagt kledd godt på ham..! 😉

Tidliger på dagen prøvde Hickothepooh lykken på Leangen. Han var dessverrre ikke helt på topp på lørdag, og måtte ta til takke med 6. plassen i Josef Kleins Æresløp.