creeks-commander2

kick-off-classic2

Kick Off Classic leverte en debut med mersmak! God 2’er var Karinas Creek’s Commander.

kick-off-classic

Kick Off Classic har hatt mye helseplunder, men ser ut til å ha vært verdt på vente på…! 🙂 Her foreviget hjemme på stallgangen.

Fin kveld på Biri!

Etter en laber dag på Bjerke onsdag hvor Thai Voyager feilet seg bort, Above From The Hess var under pari, og Diamond Yankee var kveldens positive, var det gledelig å se at stallhestene presterte bra på Biri fredag. Debutanten Kick Off Classic var vi spent på, og han innfridde forventningene til fulle. Oppskriften var tet fra start til mål, og ekstra gledelig var det at stallkompis Creek’s Commander ble nr. 2  og sørget for dobbeltseier til stallen. Kick Off er deleid i Bergen av Elisabeth Lie med familie, vi gratulere så mye! 🙂

På Jarlsberg søndag endte Jaccaroo utenfor premierekka, mens Selmas Classic avsluttet bra, selv om han kun rakk frem til 6.