Zola Classic (18)

Zola Classic, her med Ernestas, hjemme på gården.

Bronse til flinke jenter!

Lillesøster til Mr. X.F. Royal, Lady Lane, har begynt karrieren på beste vis. Onsdag ble det en ny topplassering, da hun leverte en solid innsats til 3. på Bjerke, etter en sisterunde på 13,9. Ellers hadde vi Ugarina Jet ute i samme løpet, gikk godkjent til 5. plass i skjerpet konkurranse, og ikke minst, -oppførte seg bra! 🙂 Teenager fikk med seg 6. premien, fortsatt litt tung, mens Spicy Boss var langt under pari og stoppet fullstendig. Vet. sjekk dagen derpå ga svaret på hvorfor, satt ut av spill pga. halsinfeksjon. Vår siste starthest, Foradori, var vi også meget godt fornøyd med, 4. plass og solid rekordforbedring.

I går hadde vi Zola Classic, Penny Lane Classic og Norse Ideal til start på Bjerke. Zola Classic leverte en fin innsats til 3., er i fin utvikling nå og vinner snart løp. Penny Lane Classic ble alt for stri underveis, løp seg trøtt og stoppet. Norse Ideal ble med i angrep i 3 spor 800 igjen, dro på i 4 spor rundt siste sving, ble sjenert til galopp på oppløpet og gikk glipp av en plass  på trippelen.

God helg til dere alle fra 2- og 4- beinte i Ådal! 🙂

 

ladylaneogkarina

To flotte damer, Lady Lane og oppasser Karina