pontiac10

Må jo se bra ut når man skal på løp..! Det har ikke Pontiac det minste i mot :).

Pontiac tok sin andre strake, sølv til Lady Lane og Kicking Classic

Fin kveld på Biri på fredag, hvor Pontiac leverte et flott løp til seier over 2600 meter, åpnet på 11 og kjente det i beina i sluttfasen, men samlet seg og fightet helt inn. Lady Lane og Penny Lane Classic var ute i hoppeløpet, Penny Lane var tung og trengte løpet etter lang pause, mens Lady Lane som satt i tredje par utvendig leverte en flott spurt til 2. plass. Selmas Classic satt i fjerde innvendig og gikk greit til 6. plass. Kicking Classic og Trespasser var ute i samme løp, Trespasser gikk greit til 5. plass, litt kort distanse for ham, mens Kicking Classic stor for en strålende prestasjon ved å sprinte 13,0.

 

lady-lane-og-karina

Lady Lane og oppasser Karina

kicking-classic

Kicking Classic

kicking-malfotobiri

Kicking Classic sprintet 13,0 på Biri, stort + i boka for innsatsen!